Om mig 2019-01-05T21:23:57+00:00

Om mig

Jeg er uddannet jordemoder fra Jordemoderskolen i København i januar 2014. I 2017 videreuddannede jeg mig til certificeret ammekonsulent (IBCLC) hos den internationale institution IBLCE (International Board of Lactation Consultant Examiners).

Efter endt uddannelse fra Jordemoderskolen i 2014 rejste jeg til Norge, hvor jeg arbejdede på Sygehuset i Kristiansund i knapt et år. Herefter tog jeg til England, hvor jeg arbejdede i ca. to år på to forskellige hospitaler i London. Mine mange internationale erfaringer bruger jeg dagligt i mit virke som jordemoder – både i forbindelse med graviditet, fødsel og barsel.

Til dagligt arbejder jeg på et hospital, hvor jeg ligger de fleste af mine timer på fødegangen, men jeg har ligeledes konsultationer med gravide i løbet af deres graviditet.

I løbet af min karriere har jeg været tilknyttet henholdsvis svangre-, føde- og barselsafsnit samt arbejdet på fødeklinik og forestået hjemmefødsler. Desuden har jeg varetaget konsultationer med gravide i løbet af deres graviditet og forstået fødsels- og ammeforberedelse både på dansk og engelsk.

Jeg taler de skandinaviske sprog og engelsk flydende.

Privat bor jeg med Jack og min datter Tilde, der er født i foråret 2018.

Internationalt certificeret ammekonsulent Caroline Ingvorsen (IBCLC)


IBCLC - ammevejleder
INTERNATIONAL CERTIFICERET AMMEVEJLEDER (IBCLC)