Om mig

Jeg er uddannet jordemoder fra Jordemoderskolen i København i januar 2014. I 2017 videreuddannede jeg mig til certificeret ammevejleder (IBCLC) hos den internationale institution IBLCE (International Board of Lactation Consultant Examiners).

Efter endt uddannelse fra Jordemoderskolen i 2014 rejste jeg til Norge, hvor jeg arbejdede på Sygehuset i Kristiansund i knapt et år. Herefter tog jeg til England, hvor jeg arbejdede i ca. to år på to forskellige hospitaler i London. Mine mange internationale erfaringer bruger jeg dagligt i mit virke som jordemoder på Rigshospitalet – både i forbindelse med graviditet, fødsel og barsel, hvor jeg ligger de fleste af mine timer på føde- og barselsgangen, og ligeledes har konsultationer med gravide i løbet af deres graviditet.

I løbet af min karriere har jeg derudover været tilknyttet henholdsvis svangreafsnit, arbejdet på fødeklinik og forestået hjemmefødsler. Desuden har jeg varetaget konsultationer med gravide i løbet af deres graviditet og forestået fødsels- og ammeforberedelse på dansk og engelsk.

Jeg taler de skandinaviske sprog og engelsk flydende.

Privat bor jeg med Jack og mine to børn, Tilde og Frida, der er født i foråret 2018 og efteråret 2019.

Internationalt certificeret ammekonsulent Caroline Ingvorsen (IBCLC)


IBCLC - ammevejleder
JORDEMODER
INTERNATIONAL CERTIFICERET AMMEVEJLEDER (IBCLC)