Ydelser og priser

Telefonisk konsultation

I visse tilfælde kan det være muligt med en telefonisk konsultation. Det er dog afgørende for mig, at jeg vurderer, at det er forsvarligt og muligt at give den relevante vejledning telefonisk.

Min pris for telefonisk konsultation udgør 299 kr.

Hvis det efterfølgende viser sig, at udfordringerne ved amningen fortsat er store, så kommer jeg naturligvis ud til et hjemmebesøg. Prisen for hjemmebesøg fremgår nedenfor, og jeg fratrækker naturligvis prisen for telefonkonsultationen i den samlede pris for hjemmebesøget.

________

Akut ammehjælp og -vejledning med hjemmebesøg

Jeg tilbyder akut ammehjælp og hjemmebesøg i København og på hele Sjælland. Jeg arbejder med gennemsigtige og tydelige priser, således der ikke kommer uforudsete udgifter eller tillæg.

Det er vigtigt for mig, at vi i ro og mag finder ud af, hvordan vi bedst får amningen til at fungere. Det er helt afgørende, at amningen foregår på barnets vilkår og derfor har jeg en fast pris, således dette ikke bliver en stressfaktor med timetakster, weekendgebyr, kørselstillæg m.v.. Hvis barnet eksempelvis sover, når jeg kommer hjem til jer, så bruger vi den tid sammen til af tale om jeres udfordringer og andre relevante emner for barselstiden. Jeg kan videre bruge min jordemoderbaggrund til besvarelse af andre aktuelle og relevante spørgsmål. Der er mange aspekter for den optimale amning, herunder bl.a. at mor og barn er rolige og trygge – det har min højeste prioritet.

Min pris for personlig ammevejledning udgør 2.999 kr. (Sygeforsikringen Danmark yder herudover tilskud)

Dette inkluderer forberedende telefonsamtale, hjemmebesøg i den nødvendige tid indtil du/I er trygge samt efterfølgende opfølgning. Jeg udarbejder en skriftlig plan, der sendes pr. mail til jer efterfølgende. Der er naturligvis rig mulighed for at stille spørgsmål både i telefon forud for hjemmebesøget og naturligvis under hjemmebesøget, men også i den efterfølgende periode har du mulighed for at SMS’e eller ringe til mig, hvis der skulle opstå spørgsmål eller andet.

Det er efter min mening den måde som vi bedst løser dine ammeudfordringer og får jer godt på vej.

Jeg bestræber mig på at besøge jer indenfor 24 timer efter jeres henvendelse.

________

Ammeforberedelse

Søger du ammeforberedelse tilbyder jeg også dette som hjemmebesøg.

Min pris for ammeforberedelse udgør 1.499 kr

(Ønsker man ammeforberedelse som gruppe kan dette ligeledes arrangeres – her udgør prisen 1.999 kr. og omfatter max. 3 personer i alt).

Sygeforsikringen “Danmark” yder op til 30% tilskud til medlemmer på jordemoderydelser og lignende – og dermed tilskud til ammevejledningen.