Ydelser og priser

Telefonisk konsultation

Såfremt jeg vurderer, at det er relevant og muligt at du rådgives telefonisk, og ikke har brug for hverken hjemmebesøg eller opfølgning, da det muligt at du kan ’nøjes med’ en telefonisk konsultation.

Min pris for telefonisk konsultation udgør 299 kr. (overføres via mobilepay tlf. 20444 eller kontooverførsel)

Såfremt du fortryder dette eller at udfordringerne efterfølgende viser sig ikke at kunne overkommes ved den telefonisk konsultation, og du ønsker personlig ammevejledning, da fratrækkes det betalte beløb for telefonkonsultationen prisen for den personlige ammevejledning.

________

Akut ammehjælp og -vejledning med hjemmebesøg

Jeg tilbyder akut ammehjælp og hjemmebesøg i Københavnsområdet og i hele Storkøbenhavn. Hjemmebesøg på det øvrige Sjælland kan også arrangeres efter nærmere aftale.

Det er vigtigt for mig, at vi i ro og mag finder ud af, hvordan vi bedst får amningen til at fungere. Det er på barnets vilkår og derfor har jeg en fast pris, således dette ikke bliver en stressfaktor med en fast timepris. Hvis barnet eksempelvis sover, når jeg kommer på besøg, så bruger vi den tid sammen til af tale om jeres udfordringer og andre relevante emner for barselstiden. Der er mange aspekter for den optimale amning, herunder bl.a. at mor og barn er rolige og trygge – det har min højeste prioritet.

Min pris for personlig ammevejledning udgør 2.999 kr.

Dette inkluderer forberedende telefonsamtale, hjemmebesøg i den nødvendige tid indtil du/I er trygge samt efterfølgende opfølgning. Der er naturligvis rig mulighed for at stille spørgsmål både i telefon og under hjemmebesøget, men også i den efterfølgende periode har du mulighed for at SMS’e eller ringe til mig, hvis der skulle opstå spørgsmål eller andet.

Det er efter min mening den måde som vi bedst løser dine ammeudfordringer og får dig/jer godt på vej.

– pris for yderligere hjemmebesøg udgør 649 kr

________

Ammeforberedelse

Søger du ammeforberedelse tilbyder jeg også dette som hjemmebesøg.

Min pris for ammeforberedelse udgør 1.499 kr

(Ønsker man ammeforberedelse som gruppe kan dette ligeledes arrangeres – her udgør prisen 1.999 og omfatter max. 3 personer i alt).

Sygeforsikringen “Danmark” yder op til 30% tilskud til medlemmer på jordemoderydelser og lignende – og dermed tilskud til ammevejledningen.