Ammeforberedelse

Jeg tilbyder ammeforberedelse online eller privat i København og på hele Sjælland.

Du skal føle dig tryg, ved den opgave som venter dig – dét gælder både fødslen, men sandelig også amningen. Opstart af amning er, for rigtig mange familier, en udfordrende og svær tid. Som nybegyndere, eller med tidligere problematisk ammeforløb, er der meget at holde styr på, og forholde sig til med en lille nyfødt. 

Mælkeproduktion. Barnets trivsel. Rutiner. Søvn. Udmattelse efter en fødsel. Stort ansvar. Sårbarhed som nybegyndere. Smerter. Sår. Ammestillinger.  

Det er et helt nyt liv der åbenbarer sig når du bliver forælder, og denne transformation vil vi gerne forberede dig på.

Med ammeforberedelse (privat i hjemmet eller online) får du indblik i hvilken proces du og dit barn (og evt din partner) skal igennem, hvilke udfordringer som oftest sker og hvordan du kan forebygge og/eller håndtere dem. Du har mulighed for at stille de spørgsmål du måtte have eller som opstår undervejs.

Dukke ammer

Online Ammekursus

I samarbejde med Jordemoderen.nu afholder jeg online ammekurser. Vi gennemgår ammeetablering, ammestillinger, gode råd til smertefri amning, herunder teknik til at undgå sår og revner, suttebrikker, stramt tungebånd, for lidt/for meget mælk, brystbetændelse og fakta omkring barnets trivsel. Kurset optages og du vil kunne se det i de følgende 3 måneder.

Privat ammeforberedelse

Privat ammeforberedelse er undervisning i dit hjem, målrettet dine/jeres behov for viden, information og evt. vurdering af brystvæv efter behov. Du får grundig indsigt i hvordan din krop forandrer sig efter graviditeten og i ammeforløbet, og hvordan samspillet mellem dig og dit barn kan ændre sig og påvirkes.’  

For booking af Privat ammeforberedelse kontakt Caroline
caroline@ammevejledning.dk eller 93 860 861 og aftal nærmere

Telefonisk konsultation

Via en telefonsamtale tilbyder jeg at rådgive og guide dig med amning, hvis jeg vurderer, at det er forsvarligt.

Mine anbefalinger

Vil du læse nogen af mine tidligere kunders anbefalinger, så kan du læse mere her.