Ammevejledning.dk

– Jordemoder og IBCLC-ammevejleder tilbyder højt specialiseret ammevejledning

Har du udfordringer med amningen og søger du en ammevejleder? Jeg yder telefonisk ammevejledning og ammevejleder ved fysiske hjemmebesøg i København og på hele Sjælland.

"

Online Ammekursus

I samarbejde med Jordemoderen.nu afholder jeg online ammekurser. Vi gennemgår ammeetablering, ammestillinger, gode råd til smertefri amning, herunder teknik til at undgå sår og revner, suttebrikker, stramt tungebånd, for lidt/for meget mælk, brystbetændelse og fakta omkring barnets trivsel. Kurset optages og du vil kunne se det i de følgende 3 måneder.

Erfaren jordemoder med international erfaring tilbyder akut ammehjælp

Caroline Kragh Hurup – Jordemoder og certificeret IBCLC-ammevejleder

Uddannet fra Jordemoderskolen i København, specieluddannet i amning med højeste certificering, erfaringer fra ind- og udland, erfaringer fra svangre-, barsels- og fødegangen samt taler de skandinaviske sprog og engelsk flydende.

 

Ydelser

Telefonisk konsultation

Det er muligt med samtale og ammevejleding over telefon, hvis jeg vurderer, at det er forsvarligt.

Hjemmebesøg

Jeg bestræber mig på, at jeg besøger jer senest 24 efter I har kontaktet mig. Ammevejledningen påbegyndes allerede i telefonen, når du ringer til mig, da det er vigtigt, at der bliver taget hånd om udfordringerne med det samme.

Ring med det samme

Tager jeg ikke telefonen, når du ringer, så er jeg formentlig i gang med at vejlede. Send mig en SMS eller en mail – så ringer jeg tilbage hurtigst muligt.

Grunde til at vælge ammevejledning.dk

E

Du vejledes altid personligt af mig

E

Vejledningen sker i dine vante omgivelser

E

Jordemoder og højt specialiseret ammevejleder (IBCLC-uddannet) med erfaringer fra ind- og udland

E

Højeste score af anmeldelser på Trustpilot

E

Konkret og individuel ammevejledning med fokus på både forældrenes præferencer samt barnets udfordringer

E

Grundig vurdering af tunge-, læbe- og kindbånd (herunder TABBY-score)

E

De fleste besøg foretages inden for 24 timer efter kontakt. Ammevejledningen starter, når du tager kontakt til mig

E

I tillæg til ammevejledningen foretages tillige generel efterfødselssamtale

E

Efter besøget modtager du også en skriftlig ammeplan

E

Ammevejledningen er til fast pris uden skjulte gebyrer eller tillæg. Hvis du er medlem af Sygeforsikringen Danmark gives op til 30% tilskud.

E

Ingen tidsbegrænsning

Det siger mine kunder

Skøn og yderst kompetent ammevejleder! Caroline kom ud til mig, da jeg var aller mest presset og havde flest problemer med amningen. Caroline er simpelthen så rar, forstående og super dygtig. Hun spottede ting, såsom at jeg døjer Raynaud Syndrom, længe før egen læge og sundhedsplejersken og kommer med forskellige løsninger. Det, der dog var det skønneste, har helt klart været, at Caroline ikke glemmer en og forsvinder, så snart hun har været på besøg og fået sin betaling. Efterfølgende har Caroline været så sød at følge op på mine mange problemer med amningen og jeg har følt mig meget tryg under hele forløbet, selvom amningen har været problematisk for mig. Tak for dig, Caroline!

Seham Pedersen

Caroline er et vinderkort! Min kone og jeg kan varmt anbefale Caroline. Hun er virkelig kompetent og meget imødekommende. Min kones store ønske var at amme uden suttebrikker, da hun brugte disse med vores første barn i 13 måneder. Dette er nu lykkedes med vores andet barn med hjælp fra Caroline. Hun var super hurtig til at komme forbi os og komme med en masse tips og tricks - specielt nogle som andre ikke har formået at komme med som har gjort at det lykkedes, derudover var hun også god til at følge op efterfølgende. Vi var meget trygge ved hendes vejledning.

Frederik Hansen

Kontakt Caroline inden du giver helt op på amningen.. Jeg kontaktede Caroline efter en lidt hurtig google-søgning, da jeg var meget tæt på at opgive amningen efter kun 2 uger. Jeg havde sår, teknikken drillede hos baby og ammestillingerne drillede pga. kejsersnit. Jeg malkede ud og supplerede med mme. Caroline ringede mig hurtigt op og kom på besøg allerede dagen efter. Hendes hjælp er hands-on, og det havde jeg brug for, da jeg allerede havde læst, hvad der var at læse. Noget af det bedste ved Caroline udover at hendes vejledning faktisk virker, er, at hun er så sød og imødekommende - og hepper på en, så man får troen på, at det godt kan lykkes. Derudover troede jeg, at jeg kun betalte for selve besøget, men Caroline har løbende været tilgængelig og opsøgende til amningen kørte og vi blev enige om, at forløbet kunne afsluttes. Jeg vil klart anbefale Caroline, inden man helt giver op på amningen.

Anne-Marie Helene Nielsen

Jeg kan kun tilslutte mig koret af tilfredse kunder, der har fået hjælp af Caroline. Hun kom og besøgte os og vores 8 dage gamle søn samme dag som vi kontaktede hende, og havde en omsorgsfuld tilgang, der hurtigt fik os tilbage i troen på at ammeprojektet kunne lykkedes... og allerede ved den efterfølgende amning oplevede vi stor bedring og det er kun gået fremad herfra. Caroline er både et rigtig behageligt menneske og en dygtig og kompetent ammevejleder. Hun har vores varmeste anbefalinger!

– Felina Frederiksen

Den dygtigste og sødeste ammevejleder. Mit ammeforløb har været og er stadig (min datter er nu snart 11 mdr.) en succes på grund af Carolines kyndige vejledning og ikke mindst behagelige væsen. Det er skrøbeligt at have udfordringer som nybagt mor, men Caroline er så rolig, rar og utroligt dygtig til sit fag, at man føler sig i meget trygge hænder hos hende. Jeg kan ikke finde ord for, hvor værdifuldt det er, at Caroline har mulighed for at komme hjem til en selv, i trygge rammer - det er virkelig helt uvurderligt og meget unikt for en ammevejleder. Jeg kan på det varmeste anbefale Caroline!

Louise

Jeg kan varmt anbefale Caroline! Hun er meget kompetent, forstående og hjælpsom og jeg har følt mig meget tryg i hendes hænder igennem hele forløbet. Caroline kom hurtigt ud efter vi kontaktede hende og havde en masse gode løsninger til de ammeudfordringer vi havde. Efterfølgende har Caroline været rigtig god til at følge op og det har været rigtig rart at kunne få nogle råd og sparring over telefonen også.

– Fie

Jeg kontaktede Caroline da jeg længe havde kæmpet med overproduktion og mistanke om svamp i det ene bryst. Hun kom allerede første hverdag og gav sig god tid til at kigge på både baby og jeg. Det var en langsom proces men det lykkedes og jeg havde kontakt med hende telefonisk og over sms hele vejen igennem.

– Marlene

Jeg kontaktede Caroline, da jeg som førstegangsfødende havde problemer med at få amningen i gang - særligt i forbindelse med, at mælken løb til, idet mine bryster dannede mange mælkeknuder og var stenhårde, hvilket gjorde det stort set umuligt for min søn at dige hos mig. Caroline kom mig straks til undsætning og hjalp mig med konkret vejledning om alt fra ammeteknik, ammestillinger og gav mig ikke mindst gode råd om, hvad og hvordan jeg skulle løse problemet med de mange mælkeknuder. Inden min fødsel havde jeg havde på ingen måde forestillet mig, at amning ville blive et problem, men det blev det. Takket være Carolines store hjælp og støtte, har ammeforløbet været yderst positivt. Caroline har formået at give mig forståelse og troen på, at jeg godt kan! Efter blod, sved og tårer - bogstaveligt talt - og masser tålmodighed, moralsk støtte og faglig vejledning fra Caroline - ammer jeg nu min søn uden problemer. Jeg giver derfor Caroline mine aller varmeste anbefalinger - jeg havde ikke klaret det uden hendes hjælp!

Roxana CB

Rigtig godt forløb! Det var en stor støtte at have et forløb hos Caroline. Hun kom med gode råd og kompetent vejledning som gjorde mig mere sikker i mit ammeforløb. Kan helt klart anbefale at starte hos Caroline, hvis man oplever udfordringer med amningen.

Cecilie Malig Andersen

Troen tilbage. Jeg havde en rigtig dårlig start på mit ammeforløb efter elendig vejledning fra hospitalet eller mangel på samme. Caroline hjalp mig med at få troen tilbage på at det kunne lade sig gøre at amme min datter, samt at smide suttebrikkerne helt. Nu kører det bare og både min lille datter og jeg stortrives. Det er klart det bedste jeg kunne havde gjort for hende og jeg. Kæmpe anbefaling herfra.

Sascha Senik

Da jeg kontaktede Caroline, havde jeg akut brug for hjælp til at få ammeteknikken på plads. Caroline kom hjem til mig samme dag, og gav mig god, kyndig, relevant og omsorgsfuld rådgivning og vejledning, hvilket medførte, at min ammesituation med det samme blev forbedret. Efterfølgende kontaktede Caroline mig flere gange for at følge op på, hvordan det gik, og gav ligeledes her telefonisk vejledning og hjælp. Caroline stod efterfølgende til rådighed hver gang jeg havde yderligere spørgsmål eller brug for hjælp, hvilket var helt fantastisk. Jeg kan kun anbefale at kontakte Caroline, hvis man har behov for hjælp til at få sin amning på plads!

Signe

En kæmpe hjælp! Carolines vejledning var uundværlig og lige præcis den hjælp, vi havde brug for. Hun kom hjem til os allerede dagen efter, vi havde ringet, og med sin varme og rolige væremåde følte vi os med det samme i trygge hænder. Inden Carolines besøg var vi som nybagte forældre meget usikre på amningen, og Caroline gav os troen på, at vi sagtens kan lykkes med det. For hver dag der går, går amningen bedre og bedre, vi har helt droppet flasken, og snart er det også slut med suttebrikkerne - og vigtigst af alt, så trives vores søn. Tak Caroline!

Natasha Rasmussen

Tryg, saglig og uundværlig vejledning! Caroline var årsagen til at min amning kom så fint op at køre - fra at have været på hospitalet med hovedet fuld af tanker om, om det nu kunne lade sig gøre og med personalets sparsomme tid, var det en vigtig investering at Caroline kom på besøg og vejledte mig roligt og sagligt igennem amningens forskellige stadier, til at det føltes trygt. Trygt og afslappet er de ord jeg vil sætte på den oplevelse jeg havde med Caroline. Det var uundværligt!

Anne Vraaby

Klart pengene værd og utrolig dygtig! Caroline er simpelthen helt igennem fantastisk. Hun reddede min amning. Da jeg var dybt frustreret og var lige ved at smide håndklædet i ringen, kom Caroline forbi og gik ikke før vi havde fået styr på amningen. Caroline kom flere gange og var der også på SMS når jeg var dybt frustreret. Jeg er lykkelig for at jeg tog kontakt til Caroline. Min datter er nu 15 måneder og vi små ammer stadig og det har været det bedste jeg nogensinde har gjort ikke at give op men få hjælp 🙂

Carolina Thomsen

Få tilskud til din ammevejledning

Sygeforsikringen “Danmark” yder op til 30% tilskud til medlemmer på jordemoderydelser og lignende – og dermed tilskud til ammevejledningen. Jeg sørger for den praktiske del og indberetter det hele til Sygeforsikringen Danmark”, således du kun skal koncentrere dig om amningen.

Kontakt mig

Du er altid velkommen til at kontakte mig - du kan ringe til mig eller udfylde nedenstående felter. Jeg vil herefter tage kontakt til dig hurtigst muligt.

10 + 12 =