Om mig

Min uddannelse

Jeg er uddannet jordemoder fra Jordemoderskolen i København i januar 2014. I 2017 videreuddannede jeg mig til certificeret ammevejleder (IBCLC) hos den internationale institution IBLCE (International Board of Lactation Consultant Examiners). Eksamen kræver mindst 90 timers ammespecifik undervisning, og herudover over 1000 timers ammespecifik klinisk erfaring. Jeg har drevet ammevejledning.dk siden 2017.

Min erfaring

Efter endt uddannelse fra Jordemoderskolen i 2014 rejste jeg til Norge, hvor jeg arbejdede på Sygehuset i Kristiansund i knapt et år. Herefter tog jeg til England, hvor jeg arbejdede i ca. to år på to forskellige hospitaler i London. Jeg har de seneste par år været ansat på Rigshospitalet, hvor jeg har brugt mine mange internationale erfaringer i forbindelse med komplicerede fødsler, men også i forbindelse med konsultationer af gravide og barslende. Jeg har således både været tilknyttet på føde- og barselsafsnittet, men også på svangreafsnittet, den nyopstartede fødeklinik og herudover også forestået hjemmefødsler. Jeg har herudover afholdt fødsels- og ammeforberedelse på både dansk og engelsk. Jeg prioriterer, at være opdateret på den nyeste viden indenfor mit fagområde, og jeg er medlem af DACLC, der er en forening for specialuddannede IBCLC’ere.
I sommeren 2020 blev jeg tilknyttet Sjællands Universitetshospital. Jeg prioriterer, at jeg fortsat er tilknyttet en fødeafdeling, således jeg altid er opdateret med den nyeste viden samt har en “finger på pulsen”.

Privat bor jeg med Jack og mine to børn, Tilde og Frida, der er født i foråret 2018 og efteråret 2019.
Jeg taler de skandinaviske sprog og engelsk flydende.

Certifikater og medlemsskaber

IBCLC

Jordemoderforeningen

Sygeforsikringen Danmark

Internationalt Certificerede ammekonsulenter i Danmark